Dierenarts Max

Dierenarts Max Paarden DierenartsSinds juni 2013 werk ik als zelfstandig paardendierenarts “Dierenarts Max”. In juni 2009 ben ik afgestudeerd als erkend paardendierenarts aan de Universiteit Utrecht. Na bijna 4 jaar als allround dierenarts bij een gemengde praktijk gewerkt te hebben, ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Het voordeel van een eenmanspraktijk is de persoonlijke zorg en het directe contact met de behandelend dierenarts.

Behandeling van uw pony of paard wordt uitsluitend bij u thuis of op stal uitgevoerd. De paarden zijn vaak rustiger in hun eigen vertrouwde omgeving. Bovendien is het voor u ook prettiger als ik naar u kom! Indien noodzakelijk of gewenst kan ik uw paard/pony doorverwijzen naar een gespecialiseerde kliniek in de buurt.

Om continue op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de paardengeneeskunde, volg ik meerdere nascholingen per jaar om zo de beste zorg te kunnen bieden voor uw paard of pony.

Mijn interesse ligt met name in de preventieve zorg en in het bewegingsstelsel van het paard. Ik werk daarom ook veel samen met een fysiotherapeut en in oktober 2013 ben ik gecertificeerd in het “Dry Needling bij paarden”.

Lees meer over de diergeneeskundige zorg, advies en preventie of over Dry Needling op deze website.

Ik hoop u snel als klant te mogen begroeten!

Linda Max